Kickstarta sommaren!

Nu gäller det att ta nya och friska tag för att du ska kunna möta sommaren med de bästa förutsättningarna. Detta gör du på bästa sätt genom att både uppdatera garderoben, ta tag i träningen samt börja äta mer medvetet.Sommarkänsla

Ja, det är lättare sagt än gjort. Vi vet! Men, när du väl kommit in i det nya tänkandet så kommer du känna att livet blir lite enklare, roligare samt att du får mycket ny kraft som kan ta oanade vändningar. Det gäller bara att du tänker rätt och verkligen vill ha en förändring. Visst att du kan springa på dieter för att komma ner en klädstorlek. Men, vill du ha ett långsiktigt resultat så är det viktigt att du också tänker långsiktigt och med det ändrar om från grunden.

  • Varför vill du ändra om delar i ditt liv?
  • Vad är det som inte stämmer med ditt liv?
  • Hur skulle det kännas om du lyckade med ditt mål?
  • Hur skulle det kännas om du inte lyckas?

Ja, det gäller att du sätter upp små mål: att du ska sluta äta godis på veckodagarna eller att du ska kunna springa milen i augusti. För, om du har mål så kommer du bli mer benägen av att lyckas.

Shoppa med gott samvete

Vad är bättre än när vi verkligen kan shoppa med gott samvete? Det är precis det du kan göra när du ska kickstarta ditt liv inför sommaren för att komma igång och leva lite sundare. Tänk att då inte bara handla de trygga plaggen som du brukar handla, eller att handla basplagg. Vad du borde göra är att unna dig något litet extra och något med färg. Sedan är det även en bra morot att handla nya träningskläder så du enklare kommer ut i spåren och springa. Besök sajten Stylepit.se där du både hittar tuffa kläder och bra träningskläder. För det är mycket enklare att handla på nätet. Eller hur? Då kan du skicka iväg din beställning och sedan gå ut på en joggingtur och längta efter dina kläder. Men, nu när du både har motivationen till att träna samt en uppdaterad garderob – hur ska du då äta?

Ät rätt och må bättre!

Det som du bör göra är att alltid lyssna på vad din kropp säger. Du kan inte ta bort vissa produkter om du mår dåligt av det. Men, att leva efter en raw food-diet eller att byta ut vissa måltider gör att kroppen kommer mer i balans samt är det bevisat att vi mår bättre och att kroppen mår bättre om den får en vegetarisk kost. En annan aspekt är att du måste tänka mer på maten och vad du stoppar i dig och blir med det mer medveten. Många menar att rawfood representerar eller renare och ett enklare liv och måltidsintag. Du har mer koll på vad du stoppar i dig. Med tanke på att vi kan få mångder av fantastiska recept på nätet så är det inga problem att hitta mat som passa.

Nu är det upp till dig att kickstarta ditt liv. Men, om du väljer att byta livsstil så gäller det att stå på sig. det är nämligen så att mat är ett hett diskussionsämne.