Välj ekologiska viner

Att välja Raw Food är att välja en helt ny livsstil som kan öppna upp för många spännande möjligheter. Vissa tummar mer på kostens regler och andra mindre. När det kommer till livets dryck – vinet, så välj ekologiskt om du ska tumma.

Ja, när det kommer till Raw Food så handlar det om att man måste tänka till några gånger innan man väljer att stoppa någonting i minnen. Men, det är som med allt att när man väl hållit på ett tag så kommer man in i det rätta tänket och då är det inte alls svårt utan det blir en ny livsstil som öppnar upp nya dörrar.

Välj vinerna på nätet

Wineworld är sajten som gjord för att bli kär i nya goda viner. För alla som vill lära sig mer om olika druvor eller om olika viner så är detta en perfekt start och du kan enkelt klicka dig vidare och beställa hem vinet från Systembolaget. Här kommer några tips på bra viner som är ekologiska:

  • Châteauneuf-du-Pape – rött
  • A Christmann – vitt
  • Albergue do Bonjardim – rött
  • Amaltea de Loxarel – rött
  • Adobe – rosé

Hur man rawfoodar

Det är en mindre vetenskap när det kommer till att i början förstå allt hur man ska bete sig. Men det blir som sagt mycket enklare när man kommer in i allt. Det första man bör ha koll på är att man inte sak äta mat som är varmare än 42 grader. Du bör även införskaffa ett stort förråd där du kan samla alla dina grönsaker, och visst är det väl trevligaste om du har så mycket plats att du kan odla mycket av det du ska äta själv.

Denna trend kan man spåra så långt bak i tiden som till 30-talet. Man har alltså under ett bra tag insett värdet i att försöka äta så mycket rå mat som möjligt och ta tillvara på naturen. Varför man ska vara lite försiktig med viner är att i vanliga industriviner så är det mycket knasiga ämnen och långt från naturlig jäsning. Så testa fram till ett vin som både passar dig och magen. Här kommer ett tips på god dessert till vinet.